Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Bespaar tot wel €500 per jaar met zacht water!

Een waterontharder  alternatief zorgt er voor dat water onthard wordt. Op deze pagina wordt de werking van een antikalk magneet uitgelegd. Bij de anti kalk magneet van waterontkalkerkopen.nl werkt het als volgt:

Aquamag 7000 thuis voorkomt kalk

Thuis kom je kalkaanslag tegen op verschillende huishoudelijke apparaten zoals de waterkoker of de boiler. Deze kalkaanslag wordt veroorzaakt door de ophoping van kalk uit het drinkwater uit de kraan. Kalk ontstaat door de kristallisatie van de twee mineralen, magnesium en calcium. Wanneer deze mineralen samen komen wordt kalk gevormd wat zich gaat hechten aan leidingen en in apparaten in huis. Daardoor hebben apparaten meer energie nodig om goed te functioneren. Een kalklaagje van 2 millimeter kan er voor zorgen dat er 20% meer energie nodig is om een vaatwasser goed te laten werken. In een verder gevorderd stadium kan het zelfs leiden tot 70% meer energieverbruik. 

Dit kun je oplossen door thuis een waterontharder alternatief te installeren. De waterontharder alternatief Aquamag 7000 de mineralen magnesium en calcium uit het water waardoor er geen kalk kan ontstaan. Daarnaast breekt de waterontharder alternatief bestaande kalkaanslag af. Dit heeft een bewezen positief effect op de hardheid van jouw water en daarmee ook jouw apparaten. Binnen 6 á 8 weken zijn de voordelen merkbaar en zul je dit ook terug zien op jouw energierekening. 

Een waterontharder alternatief thuis zorgt naast het besparen van energie ook voor een besparing van schoonmaakmiddelen. Doordat er met een ontharder alternatief minder kalk in het water zit hoef je minder schoonmaakmiddelen te gebruiken. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu, omdat je minder schoonmaakmiddelen gebruikt voor hetzelfde resultaat. De waterontharder alternatief Aquamag 7000 zorgt er voor dat je apparaten langer mee gaan en het huis schoon blijft. 

Geen kalkaanslag meer met Zacht water

Op glaswerk zie je vaak een witte aanslag door kalk, door een ontharder te gebruiken zal de vaat weer glanzen. Met een waterontharder alternatief krijgt kalk geen kans meer. Een waterontharder alternatief zorgt niet alleen voor een schone vaat, scheelt het schoonmaken van sanitair wordt ook gemakkelijker.

Conclusie: Ontharden van water maakt je leven makkelijker

Waterontharders alternatieven zorgen ervoor dat kalk geen kans meer krijgt. Jouw apparatuur gaat daardoor langer mee. Ook bespaar je energie door de waterontharder alternatief te installeren. Dankzij de krachtige magneet van de Aquamag 7000 heb je geen last meer van hardnekkige kalkaanslag op kranen of ander sanitair. Probeer de Aquamag 7000 uit voor €159 en ontdek de voordelen zelf!

Vrouw Drinkt Onthard Water waterontharder
Schuiven naar boven