Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Waterontharder prijs en het verschil in soorten waterontharders

Online kun je veel verschillende soorten waterontharders vinden. Je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijsverschillen van waterontharders kan soms verwarrend zijn, bij waterontkalkerkopen.nl zijn wij duidelijk: Je bestelt al een waterontharder alternatief voor €159. Door de makkelijke installatie, zachte prijs maken wij zacht water voor iedereen beschikbaar.

Wat kost een waterontharder

De kosten van een waterontharder zijn best hoog als je kijkt naar de eenmalige aanschaf. Bij waterontharders met onthardingszout heb je ook nog onderhoudskosten en je moet regelmatig onthardingszout toevoegen. Dit kan voor een normaal huishouden wel soms 100 kilo per jaar zijn. Een Antikalk magneet is goedkoper in prijs maar biedt hetzelfde resultaat.

De prijzen van verschillende waterontharders kunnen verschillen van €299 tot wel meer dan €2.000 voor een waterontharder met onthardingszout. Een anti kalk magneet is niet duur bij waterontkalkerkopen.nl, door onze scherpe prijs bespaar je niet alleen geld op je energierekening maar ook op de aanschaf.

Prijs van de Aquamag 7000 het waterontharder alternatief

De prijs van een antikalk magneet is veel voordeliger dan de prijs voor een ontharder met onthardingszout. Daarnaast is de antikalk magneet compact en plaats je het bij de watermeter om de leiding. Het type leiding maakt niet uit van koper tot pvc of zelf staal, verder is er een vrije lengte nodig van 8 cm. De waterontkalker alternatief van waterontkalkerkopen.nl bestel online voor €159!

Conclusie: kostprijs ontharder

Door gebruik te maken van de Antikalk magneetvan waterontkalkerkopen.nl profiteer je van alle voordelen van zacht water. Je zal zeker resultaat gaan zien in de vermindering van kalk. De prijs voor de waterontharder alternateif is voordelig, bestel de Aquamag 7000 voor maar €159. Eenmaal geïnstalleerd zul je de effecten gaan merken, op energie, hardheid van het water en hygiëne. Wij zijn ervan overtuigd dat de Aquamag 7000 een positief resultaat zal opleveren. Mocht deze toch niet bevallen dan kan je deze binnen 100 dagen terugsturen.

Prijs van magnetische Aquamag 7000?

De prijs voor een waterontharder alternatief is voordelig bij Waterontkalkerkopen.nl. Voor €159 kan je al genieten van zacht water en heb je geen last van de kalkaanslag. Daardoor bespaar je al snel op je energierekening en schoonmaakmiddelen.

Schuiven naar boven