Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Plaatsen van de Aquamag 7000

Wil je de  Aquamag 7000 installeren? Lees hier meer over het plaatsen van de Aquamag 7000. De Aquamag 7000 kun je met behulp van de volgende stappen plaatsen:

Stap 1: Haal de Aquamag 7000 uit de verpakking

Stap 2: Draai voorzichtig de bouten los

Stap 3: Plaats de magneet om de waterleiding net na de watermeter, deze is meestal in de meterkast te vinden

Stap 4: Zit de magneet op de juiste plek? Schroef dan de bouten weer vast en je bent klaar!

Is jouw leiding te dik en kan de magneet niet helemaal worden vastgedraaid? Dan is ons advies om tiewraps te aan te schaffen. Haal deze dan door de schroefgaten om de magneet om de waterleiding te bevestigen. Trek de tiewraps strak aan zodat de magneet vast zit aan de waterleiding. De andere helft van de magneet is op een andere plek te plaatsen, bijvoorbeeld bij de waterleiding van de waterboiler!

Belangrijk om te weten voor het plaatsen van de Aquamag 7000

Het resultaat wordt merkbaar tussen de 6 en 8 weken, dan is namelijk de bestaande kalkaanslag in de leidingen opgelost. Om het beste resultaat te bereiken adviseren we om de huishoudelijke apparaten goed te reinigen, bijvoorbeeld de waterkoker, koffiezetapparaat en andere plekken waar het kalk zich ophoopt.

Binnen 6 weken is er al een verbetering te zien in de vermindering van kalkaanslag. Omdat er dan nog wel kalk in de leidingen zit langzaam is er nog wel sprake van kalk in het water, maar dit is rond deze tijd aan het afnemen. Na deze 6 weken adviseren wij om nogmaals alle apparaten en kalk bevattende elementen te reinigen. Op dat moment is bijna alle kalk weg uit de leidingen en is het resultaat van de Aquamag 7000 optimaal. Jij kunt genieten van Onthard Water.

Aquamag 7000 plaatsen

Aquamag 7000 prijs

Te veel betalen voor een waterontharder hoeft niet. Bestel jouw Aquamag 7000 voor €159 en je geniet van zacht water. De kalkaanslag neemt af en je bespaart jaarlijks op schoonmaakproducten en de energierekening.

Schuiven naar boven