Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Over Ons

Wij van Waterontkalkerkopen.nl vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onthard water. Een antikalk magneet is een betaalbare oplossing die wij graag bieden. Wij helpen mensen door hun efficiënte en voordelige waterontharder alternatieven aan te bieden die voor iedere plek in huis geschikt zijn. Wij zijn trots op onze Aquamag 7000 en wij helpen onze klant graag met het kiezen van de beste waterontharder bij hun thuis.

Visie Waterontkalkerkopen.nl

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van onthard water. Wij vinden een goed product en de daarbij horende service belangrijk. Door de sterkste magneet voor de beste prijs aan te bieden staan wij achter ons product. De Aquamag 7000 laat snel resultaat zien, de ontkalker zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van kalkaanslag. Als je vragen hebt, horen wij dat heel graag en adviseren we je over de mogelijkheden.

Zorgeloos

Wij willen iedereen zorgeloos gebruik laten maken van ons innovatieve product om kraanwater te ontharden. Daarom is de Aquamag 7000 te bestellen voor €159 en heb je als klant 100 dagen bedenktijd. Er is dus voldoende ruimte om de Aquamag 7000 bij jou thuis te testen. Mocht het resultaat toch niet naar wens zijn dan horen wij dat graag binnen 100 dagen.

Aquamag 7000

Wij bieden de waterontharder alternatief de Aquamag 7000. Deze ontharder bevat een sterke magneet die krachtig blijft en kalkaanslag tegengaat. Mineralen zoals magnesium en calcium kunnen door het magnetische veld niet kristalliseren en zo voorkomt de  Aquamag 7000 kalkaanslag bij jou thuis.

Aquamag 7000

Waarom een waterontharder alternatief?

De magneet van de Aquamag 7000  is gemaakt van sterk materiaal met een zeer krachtige magneet. Deze magneet zorgt ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren en zo wordt kalkaanslag voorkomen.

Aquamag 7000 prijs?

Waterontkalkerskopen.nl vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder  alternatief niet nodig. Je bestelt de Aquamag 7000 al voor €159. Je kunt dan meteen genieten van de voordelen van zacht water. De kalkaanslag neemt af en bespaart op de energierekening en schoonmaakmiddelen.

Schuiven naar boven