Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Magnetische Waterontharder alternatief: Geniet van Kalkvrij water!

Waterontkalkerskopen.nl biedt een zeer krachtige magnetische waterontharder alternatief, de Aquamag 7000. Door de krachtige magneten wordt het kristalliseren van de mineralen magnesium en calcium tegengegaan. Hierdoor wordt kalkaanslag voorkomen. Kalk heeft een negatief effect op leidingen en huishoudelijke apparatuur.

Aquamag 7000

Wat als je geen magnetische waterontharder alternatief gebruikt?

Lees meer over de negatieve effecten van kalkaanslag. Je kunt kalkaanslag voorkomen met de magnetische waterontharder alternatief Aquamag 7000.

Door kalkaanslag stijgt je energierekening. Kalk hecht zich aan verwarmingselement in jouw huis. Bijvoorbeeld , de CV ketel, de waterkoker maar ook kranen. Door de kalkaanslag duurt het langer voordat  een apparaat is opgewarmd. Dit kost dus meer energie. Een dun kalklaagje kan al zorgen voor een verhoging in energiegebruik van 20%, in extreme gevallen kan het zelfs leiden tot 70% meer energieverbruik. Onbehandelde kalkaanslag kan op termijn behoorlijk in de papieren lopen.

Kalkaanslag versnelt het slijtageproces van apparatuur. De leidingen van machines slijten sneller doordat kalk zich hier aan hecht. Kalkaanslag kan de waterdruk verminderen of zelfs stagneren. Dit komt vaak voor bij elektrische boilers en waterleidingen. Hierdoor kunnen in het ergste geval verstoppingen en lekkages ontstaan. Met een magnetische waterontharder alternatief ben je deze ellende voor.

Resultaat van water ontharden met magneet

Je bespaart jezelf veel tijd en geld bij het gebruik van een waterontharder alternatief. Het scheelt je veel energiekosten en je hoeft minder kalkresten schoon te maken. Met een magnetische waterontharder alternatief is je water schoner en bespaar je op de energierekening.

Conclusie over gebruik van magnetische waterontharder alternatief

Een magnetische waterontharder alternatief zorgt ervoor dat de mineralen magnesium en calcium niet kristalliseren, waardoor geen kalk ontstaat. Een kalkvrij huis scheelt je veel geld op gebied van energie en kosten van schoonmaakmiddelen. Dit kan oplopen tot wel €500 per jaar! Ook slijt jouw apparatuur minder snel en blijft het langer goed functioneren. De Aquamag 7000 zorgt ervoor dat kalk geen kans krijgt en dat huidige kalkaanslag verdwijnt. 

Wij weten zeker dat jij veel plezier zult hebben van deze magnetische waterontharder alternatief. Probeer het nu en ontdek de voordelen zelf!

Aquamag 7000 prijs

Volgens Waterontkalkerskopen.nl hoeft een magnetische waterontharder alternatief niet duur te zijn. Voor maar €159 haal je al een Aquamag 7000 in huis en kun je de voordelen van zacht water merken. Kalkaanslag verdwijnt en jij bespaart geld op jouw energierekening.

Schuiven naar boven
BEL ME NU
+
Bel mij!