Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

De Aquamag 7000 anti kalk bij jou thuis

Heb jij last van kalkaanslag? Met de Aquamag 7000 hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! De Aquamag 7000 is een magnetische waterontharder alternatief, de krachtigere opvolger van de Magiko 5000. Door de magnetische kracht wordt kalk uit het water gefilterd, zonder dat het in jouw drinkwater of apparaten terechtkomt. Deze magneet heeft de kracht om de kalkdeeltjes uit elkaar te trekken in de losse mineralen calcium en magnesium, dit betekend dat je geen nare effecten meer hebt van kalk. Na 6 weken merkt u dat de kalkaanslag afneemt. Dit is de beste en duurzaamste manier om uw water te ontharden. 

Deze magnetische waterontharder is praktisch. Door de gemakkelijke installatie heb je jouw kalkprobleem in een handomdraai opgelost. Daarbij is het onderhoudsvrij. De Aquamag 7000 waterontkalker is zeer scherp geprijsd. Je haalt hem voor €159 al in huis, zonder extra bezorgkosten. Dit is de krachtigste magnetische waterontharder in de markt. 

Voordelen van Waterontkalkerkopen.nl

– Zorgeloos proberen
– Voor elk huistype
– Makkelijk te installeren
– Kalkaanslagvermindering tot 85% 
– Gratis bezorging
– Geen onderhoudskosten
– In 6 á 8 weken optimaal resultaat
– Vermindering energiegebruik
– Langere levensduur apparaten
– Goedkoop: Eenmalig €159

Aquamag 7000

Aquamag 7000 Voordelen

Door gebruik te maken van de Aquamag 7000 waterontharder alternatief maak je gebruik van alle voordelen van de zacht water. Na 6 a 8 weten is de opgehoopte kalk in de leidingen weg gesleten en zal de werking optimaal zijn. Vanaf dit moment ga je zeker merken dat het water zachter is, waardoor je geen last hebt van kalk. Wij vinden dat je genoeg tijd moet hebben om het uit te proberen, omdat wij weten dat het werkt geven we je 100 dagen de tijd om het te proberen. Op deze manier kan u het gerust uittesten en zal u zeker resultaat opmerken. Mocht het niet naar verwachting zijn, kan het geretourneerd worden met een terugbetaling van het volledige aanschafbedrag. Met De Aquamag 7000 kan u tot wel €500 besparen op energie en schoonmaakproducten.

Aquamag 7000

De Aquamag 7000 waterontharder alternatief is het geschikte systeem voor het gehele huis.

Prachtig Druppel Helder Onthard Water, waterontharder kopen
Glas Onthard Water Geschonken

Prijs van Aquamag 7000?

Waterontkalkerkopen vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar 159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op schoonmaakmiddelen en je energierekening.

Schuiven naar boven